ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Fontos információ

Amennyiben korábban elmentette az oldalunk cookie beállításait, ide kattintva bármikor változtathat ezen.

1. Az adatvédelem tárgya

Az adatvédelem tárgyát a személyes adatok képezik. Ezek az osztrák adatvédelmi törvény értelmében egy bizonyos vagy meghatározható természetes személy személyes vagy üzleti viszonyaira vonatkozó egyedi adatok. Ide tartozik a név, a postai cím, az e-mail cím vagy a telefonszám, adott esetben pedig az IP-címhez tartozó felhasználói adatok is.

2.1 Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok

2.1.1 E-mail és kapcsolati adatlapok

Ha Ön e-mailt vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül üzenetet küld nekünk, adatait csak olyan mértékben és annyi ideig gyűjtjük össze, tároljuk és dolgozzuk fel, amilyen mértékben és ameddig az a kérések teljesítésének lebonyolításához és a levelezéshez szükséges. Adatait az adatvédelmi törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeljük, és a lehetőségekhez mérten biztonsági intézkedéseket alkalmazunk.

2.1.2 Telefonos kapcsolatfelvétel

Amennyiben telefonon veszi fel velünk a kapcsolatot, nevét és telefonszámát, megadott egyéb adatát szintén csak olyan mértékben és annyi ideig gyűjtjük össze, tároljuk és dolgozzuk fel, amilyen mértékben és ameddig az a kérések teljesítésének lebonyolításához és a szállshely foglalásához, ittartózkodásához és a szolgáltatásnyújtás lezárásához szükséges.

2.2 Az automatikusan gyűjtött adatok

2.2.1 A használatra vonatkozó adatok és a cookie-k

Online megjelenésünk optimalizálása érdekében összegyűjtjük és tároljuk az adatokat, mint például az oldal letöltésének dátuma és időpontja, az oldalunkon meglátogatott menüpontok, stb. Mindez anonim módon történik, anélkül, hogy az oldal felhasználóját személy szerint azonosítanánk. Adott esetben a felhasználói profilok létrehozása nem a valós nevet tartalmazó felhasználói névvel történik. A felhasználói név mögött rejlő természetes személyek és az összegyűjtött adatok nem kapcsolódnak össze.

A felhasználói adatok gyűjtéséhez és tárolásához cookie-kat is használunk. Ezek olyan kis szövegfájlok, amelyek az Ön számítógépén kerülnek tárolásra, és az Ön operációs rendszerére, az Ön által használt böngésző programra (browser), az Ön IP-címére, és a korábban meglátogatott honlapokra (URL-címekre), továbbá a honlapok meglátogatásának időpontjára vonatkozó statisztikai információk rögzítésére szolgálnak. Ezeket az adatokat kizárólag statisztikai célból gyűjtjük össze, annak érdekében, hogy honlapunkat optimalizálhassuk, és internetes ajánlatainkat még vonzóbban alakíthassuk ki. Az adatok összegyűjtése és tárolása kizárólag anonim módon és a valós nevet nem tartalmazó felhasználói névvel történik, amelyből nem lehet a valós természetes személyre következtetni.

Az általunk alkalmazott cookie-k semmilyen személyes információt nem tartalmaznak. A cookie-k az Ön számítógépéből semmilyen információt nem tudnak kiolvasni és az Ön merevlemezén található más cookie-kkal nem képesek együttműködni. A cookie-k számunkra azonban lehetővé teszik, hogy Önt a honlapunkon tett későbbi látogatása során felismerjük. Ha Ön nem akarja, hogy a böngészője cookie-kat fogadjon, ezt a lehetőséget a böngésző beállításaiban kikapcsolhatja. Érdemes ügyelni arra, hogy a cookie-funkció kikapcsolása a honlap megfelelő használatát is korlátozhatja. Azaz ilyen korlátozás esetén Ön nem tudja használni honlapunk összes lehetőségét, nem értesülhet az összes információról.

Név Szolgáltató Cél Lejárat Típus
_ga edelmur.eu Egyedi azonosítót regisztrál, amelyet statisztikai adatok generálására használunk abból a célból, hogy megtudjuk a látogató hogyan használja a weboldalt. Google Analytics cookie 2 év HTTP Cookie
_gid edelmur.eu Az aktuális böngésző sessionban érvényes csak, a böngésző bezárása után azonnal törlődik, funkcionális okokból van beillesztve a Google Analytics által. Session HTTP Cookie
_gat edelmur.eu Az aktuális böngésző sessionban érvényes csak, a böngésző bezárása után azonnal törlődik, funkcionális okokból van beillesztve a Google Analytics által. Session HTTP Cookie

2.2.2 A Google Analytics használata során gyűjtött adatok

Honlapunk használja a Google Analytics programot, amely a Google Inc. (“Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics ún. “cookie”-kat használ, azaz olyan szövegfájlokat, amelyek az Ön számítógépén kerülnek tárolásra, és a honlap felhasználásának elemzését segítik elő. A honlapunk használatára vonatkozó, a cookie-k által létrehozott információk általában átvitelre kerülnek az USA-ba, a Google szerverére, és ott tárolódnak. Honlapunk üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra használja fel, hogy honlapunk Ön által történő használatát kiértékelje, az Ön itteni aktivitásáról riportot készítsen, és hogy az internethasználatra vagy az internethasználattal összefüggő szolgáltatásokra vonatkozó információkat a honlap üzemeltetőjének továbbítsa. Az Ön böngészőjének a Google Analytics keretében továbbított IP-címét a Google az általa tárolt egyéb adatoktól külön tárolja.

Ön a cookie-k használatát böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja; ebben az esetben előfordulhat, hogy a honlap tartalma nem érhető el vagy használható teljes mértékben. Ezen kívül a cookie-k által létrehozott és a honlap Ön általi használatára vonatkozó adatok (beleértve az Ön IP-címét is) Google részére történő továbbítását, valamit az adatok Google által történő feldolgozását le is tilthatja, ha letölti az alábbi linken található plug-int.: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

A teljes IP-címek elemzését lehetővé tevő eszközök alkalmazásával kapcsolatos viták vonatkozásában szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy honlapunk a “_anonymizeIp()” kiterjesztéssel használja a Google Analytics programot, ezért az IP-címek rövidítve kerülnek feldolgozásra annak érdekében, hogy a felhasználó közvetlen beazonosításának lehetőségét kizárjuk.

2.2.3. Google Térkép

Ez az oldal egy API segítségével használja a Google Térkép (Google Maps) térképszolgáltatást. Szolgáltató: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Írország.
A Google Térkép használatához szükséges az Ön IP címének tárolása. Ezek az információk rendszerint az USA-ban lévő Google szerverhez kerülnek és ott tárolják őket. Jelen oldal szolgáltatójának nem áll módjában az adatátvitelt befolyásolni.

A Google Térkép használata az online-ajánlataink vonzó megjelenése továbbá a honlapon található helyek könnyebb meghatározása érdekében történik. Az ezzel kapcsolatos adatkezelés a GDPR rendelet, 6. cikk, 1. bekezdés, f) pont szerinti jogos érdeken alapul.

A felhasználói adatok kezelésére vonatkozó további információkat a Google adatvédelmi nyilatkozatban találja: www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

2.2.4 Közösségi média (Facebook, Instagramm)

A Portálon a bővítmények alaphelyzetben le vannak tiltva. A bővítmények csak akkor kerülnek engedélyezésre, ha Ön az erre szolgáló gombra kattint. A bővítmény engedélyezésével Ön kapcsolatot hoz létre a közösségi oldallal és hozzájárul az adatainak a Facebook/Instagramm részére történő továbbításához.

Amennyiben Ön be van jelentkezve a Facebookra/Instagrammra előfordulhat, hogy az adott közösségi hálózat a látogatását az Ön közösségi fiókjához társítja.

Amennyiben Ön a megfelelő gombra kattint, a böngészője a vonatkozó információkat közvetlenül az adott közösségi hálózatnak továbbítja, és azokat ott tárolja.

Az adatgyűjtés körére és céljára, adatainak a Facebook/Instagramm általi további feldolgozására és felhasználására, személyes adatainak védelmére irányuló jogaira és beállításaira vonatkozó információk a Facebook/Instagramm adatvédelmi nyilatkozatában találhatóak.

3. A rendeltetésnek megfelelő adatfelhasználás

Az EdelMur Apartmnaház üzemeltetőjeként betartjuk a rendeltetésnek megfelelő adatfelhasználás alapelveit, és az Ön adatait csak azokra a célokra gyűjtjük össze, dolgozzuk fel és tároljuk, amelyeket Ön közölt velünk. Az Ön személyes adatainak harmadik fél részére történő továbbadása az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül nem történik meg, kivéve, ha ezt a szolgáltatásnyújtás vagy a szerződés teljesítése megkívánja. A tájékoztatásra jogosult állami intézmények és hatóságok részére történő továbbadás kizárólag a törvényi tájékoztatási kötelezettség keretében történik, illetve abban az esetben, ha bírósági határozat kötelez bennünket az adatok továbbadására. A cégen belüli adatvédelmet is nagyon komolyan vesszük. Munkatársainkat titoktartási kötelezettség terheli, és kötelesek az adatvédelmi rendelkezéseket betartani.

4. Felvilágosítási és visszavonási jog

Ön bármikor, indokolás nélkül és ingyenesen kérhet információt az általunk tárolt adatairól. Ön bármikor kérheti, hogy az általunk tárolt adatait letiltsuk, módosítsuk vagy töröljük. A részünkre az adatgyűjtéssel és az adatok felhasználásával kapcsolatban tett hozzájáruló nyilatkozatát is bármikor visszamondhatja. Ennek érdekében kérjük, forduljon az 5. pontban megadott kapcsolattartó személyhez. Az adatvédelmi politikánkkal és az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos további kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére.

5. Kapcsolattartó személy kérdések és információkérés esetén

Adatvédelmi nyilatkozatunkkal és az Ön személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel, panaszaival, valamint információs kéréseivel kérjük, forduljon írásban adatvédelmi megbízottunkhoz, aki a következő címen érhető el:
dr. Gaál Judit
3G Technology GmbH
Wiesengasse 23-25/17
1090 Wien

6. Az adatvédelem jogalapja

A honlapon az adatok kizárólag a vonatkozó jogszabályok alapján kerülnek feldolgozásra (GDPR, DSCVO, TKG 2003)

7. Érintett jogai

Ön jogosult adatai feldolgozására, módosítására, törlésére, feldolgozás korlátozására, az adatok hordozhatóságáráa, visszavonására, adatkezelés elleni tiltakozásra. Amennyiben véleménye szerint adatainak feldolgozása, kezelése sérti az adatvédelmi előírásokat vagy egyéb módon megsértették adatvédelmi jogait, akkor az adatvédelmi hatósághoz, mint felügyeleti szervhez fordulhat.